Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa. 
Menü

Hogyan válassz használt laptopot, ha a méret a lényeg?

Hogyan válassz használt laptopot, ha a méret a lényeg?

Webáruházunkba böngésző ügyfeleink sokszor hívnak telefonon, hogy segítsek nekik kiválasztani a megfelelő laptopot, mert látják, hogy különböző árakon sokféle típusú laptop található, de megakadnak a vásárlásban, mert nem igazán tudják, hogy mit is kell figyelembe venni használt laptop választásakor.

Ezen írásommal egy kis segítséget szeretnék nyújtani, hogy mit is beszélünk át ilyenkor leendő vásárlóinkkal.

 

Először is fontos kitérnünk, hogy könnyen hordozható, kis kijelzős laptopot szeretne vagy otthonról használná, inkább munkára.

 

Ha valaki sokat utazik és folyamatosan hozza- viszi magával a laptopot, ebben az esetben célszerű a kisebb kijelzős laptopokat megnézni. Egy kis kijelzős laptop kis helyen is elfér és a súlya is könnyebb, a nagyobb méretű laptopoknál. Ráadásul általában az ára is kedvezőbb. Fontos ebben az esetben átbeszélnünk az akkumulátor időt, hiszen ha olyan helyre utazunk, ahol nincs lehetőség az akkumulátor töltésére, akkor mindenképp fontos, hogy olyan akkumulátorral vásárolja meg, amely legalább 2-4 órát bír töltés nélkül. Ha viszont otthonról használjuk a laptopot , akár irodai felhasználásra akkor fontosabb lehet a nagyobb kijelző, hiszen napi 8 órában nem éppen előnyös és hatékony munkavégzést tud biztosítani a kisebb méretű laptop. Sokkal célszerűbb egy nagyobb kijelzős laptopot választani, hisz pl., egy táblázatkezelés sokkal hatékonyabb munkavégézst tesz lehetővé vagy akár egy filmnézés még inkább élvezetesebb lehet egy nagy kijelzős laptoppal.

 

Tehát ha sokat utazol, akkor válasz inkább kis laptopot , amellyel a facebook ozás , e-mail ek olvasása, esetleg egy – egy irodai program használata, (ha már végképp nem bírsz magaddal, hogy ne dolgozz utazásod során) kiváló lehetőséget biztosít számodra. Élvezd, hogy a táskádban kis helyet foglal a laptop és pillekönnyű a súlya.

 

Ha viszont otthonról dolgozol, akkor viszont le a nagyítóval és élvezd a nagy kijelző nyújtotta előnyöket.