Miért mi?

Miért éppen Nálunk vásárolja meg használt laptopját?

 

1.Mert alacsony áron tud csúcsteljesítményű laptophoz jutni

Áraink kedvezőek, mert bár újszerű állapotú használt laptopokat forgalmazunk, igyekszünk mindig a legkedvezőbb forrásból beszerezni őket, és kínálni vevőinknek az új árak töredékein.

2.Mert gondosan, alaposan teszteljük termékeinket

Egyesével ellenőrzünk minden készüléket. Átnézzük, hogy a különböző programok, hogy futnak a gépen, ha bármilyen rendellenességet tapasztalunk a laptopot félre tesszük javításra, így Önhöz csak a letesztelt, jól működő készülék kerülhet.

3.Mert szakmai hozzáértésünkkel szívesen segítünk

Ha Ön bizonytalan, hogy melyik laptop lenne az Ön számára a legideálisabb, írja le nekünk, hogy mire szeretné használni a vásárolni kívánt készüléket és mi segítünk kiválasztani, hogy a lehető legolcsóbban jusson hozzá a minden igényt, magas színvonalon kielégítő laptopjához.

4.Mert legfontosabb értékünk ügyfeleink elégedettsége

A legfontosabb érték számunkra, ha vásárlónk a kiválasztott laptop esetében úgy érzi, hogy ár-érték arányban a legjobbat választotta. Ha valamilyen oknál fogva nem lenne elégedett a termékkel, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti és visszafizetjük az árát!

5. Mert rugalmasak vagyunk

Webáruházunk éjjel-nappal várja megrendelését. Telefonon, e-mail-ben is szívesen vesszük érdeklődését!

6.Mert garanciát vállalunk

A garancia időtartama alatt a meghibásodott készüléket visszaküldheti részünkre és kérdés nélkül kicseréljük vagy megtérítjük Önnek! A vállalt garancia időtartama a termék leírásában megtalálható.

7.Mert bízhat a márkában

DELL, HP, IBM/LENOVO, FUJITSU.


Az üzleti kategóriás laptopokról egy kiváló cikk a HWSW oldalán ide kattintva elérheti.


 

Laptopoázis