Raspberry Pi 400HU PC KIT

A Raspberry kategória a webáruházban a Raspberry Pi nevű egységet kínálja. A Raspberry Pi egy kis, egyutas számítógép, amely bár méretét tekintve kicsi, de számos funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különböző projekteket hozzanak létre. A Raspberry Pi rendszer a fejlesztők, diákok, illetve hobbisták között nagyon népszerű, mivel egyszerűen programozható és testre szabható. Azoknak, akik szeretnék saját otthoni automatizációs rendszerüket létrehozni, elektronikai projekteken dolgozni, vagy akár oktatási célokra használni, a Raspberry Pi sok lehetőséget kínál. 
Rendezés:

Raspberry Pi400 - Személyi számítógép készlet (új)

Raspberry Pi 400HU PC KIT - 16 GB OS - magyar billentyűzettel egybeépített Raspberry Pi 4 alapú személyi számítógép KIT, tartalmazza a szükséges gyári tápegységet, egeret, operációs rendszert, 1m-es micro-HDMI kábelt és a Raspberry Pi Beginners Guide című könyv 4. kiadását.

A csomag tartalma:

• Raspberry Pi 400HU személyi számítógép (PC)
• Raspberry Pi USB-C EU tápegység
• Raspberry Pi egér
• 1m-es micro-HDMI / HDMI kábel
• 16 GB micro-SD kártya Raspberry Pi OS operációs rendszerrel
• Raspberry Pi Beginners Guide 4. kiadás (angol nyelvű könyv)

FONTOS: A RASPBERRY PI 400 -hoz a LEGFRISSEBB OPERÁCIÓS RENDSZERT ÉS GYÁRI TÁPEGYSÉGET HASZNÁLJ! Garanciát csak a gyári tápegységgel történő használat esetén vállalunk a termékre.

Korábbi ár: (az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára): 49900 Ft

Akciós ár: 46900 Ft

Raktáron
49.900 Ft 46.900 Ft
-3.000 Ft