Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

Ismerje meg munkánk mögött húzódó valódi gondolatainkat!

A Laptopoázis célja, hogy vevői számára a lehető legmegbízhatóbb, strapabíró, munkára és szórakozásra egyaránt a legkiválóbb használt laptopokat illetve egyéb számítástechnikai termékeket biztosítsa a lehető legolcsóbban.

Fontos számunkra, hogy vevőink érezzék, hogy ár-érték arányban a legjobb terméket nyújtotta a Laptopoázis .

Csak olyan beszállítókkal állunk kapcsolatban, akik tudják teljesíteni a legkiválóbb termékek szállítását. Hiszen ők is jól ismerik jelmondatunkat, mely szerint, A MI VÁSÁRLÓINK A LEHETŐ LEGJOBBAT ÉRDEMLIK! Ennek megfelelően ők is törekszenek arra, hogy ugyan használt laptopokat árulunk, de a legszebb és legkevesebbet használt darab a mi üzletünkbe kerüljön. Így nálunk a szebb, kevesebbet használt terméket tudja megvásárolni annyiért, mint máshol a csúnnyább, használtabb, karcosabb laptopokat.

Azoknak tanácsoljuk, akik laptop vásárlás előtt állnak: Tisztában vagyunk ügyfeleink gondolataival, félelmeivel, kérdéseivel, amikor laptop vásárlásra szánják el magukat. Igen, tudjuk... valóban nem könnyű dönteni. Manapság hatalmas a kínálat, amelyből választani tudunk.

Sokszor a csalogatóan olcsó ár, amellyel nem konkrét garanciát vállaló cég, hanem magánszemély kecsegtet, bizony csúnya véget vethet a laptop vásárlásnak. Sajnos hallottuk már sok pórul járt ember történetét (több éve a szakmában dolgozunk), akik végül kénytelenek voltak hozzáértő cégtől egy másik laptopot vásárolni, mert sajnos a magánszemély, aki ugyan garanciával villogott a termék eladásakor, a garancia érvényesítésekor nem volt hajlandó segíteni.

Tehát fontos, hogy olyan cégtől vásároljanak, akik legalább 3 hónap garanciát biztosítanak, mert ez alatt az idő alatt úgyis kiderül, ha a laptopnak komolyabb problémája van. A Laptopoázis 6 hónap garanciát vállal, de bátran mondhatom több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, hogy az általunk letesztelt-átnézett és értékesített laptopok esetében nagyon ritka a meghibásodás.

Kiemelkedő rugalmasságunk mögött, az őszinte segítségnyújtás áll, hiszen számunkra a legfontosabb vásárlóink elégedettsége.

Ha bármilyen kérdésük, problémájuk adódna, vagy csak egyszerűen szeretnének információt megtudni „like”-olja Laptopoázis-t a Facebook-on, ahol szintén szívesen állunk rendelkezésükre!

Képtalálat a következőre: „facebook tetszik logo”

Köszönettel:

Mezei Mária és Demeter Csaba

Laptopoázis

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől - Péntekig:                      14:00-18:00
  • Szombat- Vasárnap:                    Zárva 

 

  • Üzletünk: 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 54/a.
  • Telefonszámunk: 0670-220-3526, 0670-331-5615
  • Email: info[kukac]laptopoazis.hu

 

Szolgáltató adatai:


Cégnév: PCD Computer Kft.

Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szántó Kovács J. u. 2. V/22.

Cégjegyzékszám: 15-09-076254

Tulajdonos: Demeter Csaba

Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Adószám: 22770055-2-15

Bankszámlaszám:  61200412-10059641  Polgári Bank

Hétvégén is szívesen állunk a rendelkezésükre!

A webáruházunkban elérhető termékeket Budapesten (Zugló) személyesen is megnézhetik, átvehetik (akár hétvégén is!).

Google Analytics Alternative