Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa. 
Termékek Menü

Laptop kellék, egér, használt SSD, HDD

Laptop háttértárolók, használt és új HDD, új pendrive, egér, billentyűzet matrica
Rendezés:
Nézet:

Az autós laptop töltő előnyei

Ha mobilis vagy, ha rengeteget rohangálsz, ha folyamatosan mozgásban éled a mindennapjaidat, akkor az autós laptop töltő nem hiányozhat négykerekűdből!

A magánéleted, vagy éppen a munkahelyi körülményeid egyaránt megkövetelhetik tőled a rugalmasságot. Ha a kocsid a hétköznapjaid szerves részévé vált, akkor nyilvánvalóan a feladataid nagyobbik hányadát is ott intézed el. Egy gyors e-mail, vagy telefonhívás nem jelenthet problémát. Ám a készülékeid idővel lemerülnek, ez nagyjából kikerülhetetlen. Ha nincs fél óra megállásod sem, akkor ezt a problémát valahogyan orvosolnod kell.

A legegyszerűbb megoldás, ha a szivargyújtóra csatlakoztatható töltőegységet hívod segítségül. A váratlan helyzetek ezek után nem jelenthetnek nehézséget, s attól sem kell rettegned, hogy mikor merül le végérvényesen a laptopod. Hiába töltöd fel reggel: néhány óránál többet a legmodernebb gépek sem bírnak, ráadásul ez az időintervallum a használattól függően tovább csökkenhet.

Márpedig számítógép nélkül nem tudod ellátni a munkádat, azaz mindenképpen szükséged van rá. Az okostelefon roppant praktikus eszköz, de egy note book komplexitását nem képes pótolni, ez vitathatatlan.

Tartsd kezed ügyében az autós laptop töltőt!

A készülék legnagyobb pozitívuma, hogy roppant egyszerűen, könnyedén kezelhető. A legjobb, ha mindig a kezed ügyében, vagy kocsidban tartod, így valóban megakadályozhatod a váratlan, kellemetlen fejleményeket.

Már önmagában az a tudat nagyon nyugtató, hogy géped nem tud lemerülni: adataid, leveleid, és napközben végzett munkáid biztonságban vannak. Ha pedig a telepmérő jelez, elég csak bedugnod eszközödet, és a töltőnek hála meg is oldottad a helyzetet.

Google Analytics Alternative